Profil

Blaze Display Technology Co, Ltd, od leta 1982, strokovni LCD Displays Raziskovalec, oblikovalec, proizvajalec in hčerinska družba Blaze Group. Kot eno od vodilnih visokotehnoloških podjetij, ki se ukvarjajo z LCD Displays področju in eden od prvih LCD zaslonov proizvajalcev na Kitajskem, ima več kot 30 let izkušenj na zaslonu tehnologije.

Nudimo monochrome in barvne LCD displeje: LCD plošče (TN, HTN, STN, FSTN, DSTN, CSTN tip), LCD moduli (COB, COG, COF, SMT, TAB Type), LCD moduli, grafični LCD moduli, alfanumerični LCD Moduli, Moduli za segmente LCD, moduli za Dot Matrix LCD, STN-LCD moduli, FSTN-LCD mduli, standardni LCD moduli, prilagojeni LCD moduli, TFT LCD moduli, Active Matrix OLED, pasivni matrični OLED moduli zaslona, ​​zasloni na dotik, osvetlitev ozadja za uporabo v instrumenta (še posebej v LGP Dispenser, Dispenser za gorivo, olje Dispenser, Dispenser za pline, merilnik pretoka, KWH Meter, merilnik energije, merilnik vode, plinomer, pametni meter), Clock & Watch, telekomunikacije, gospodinjski aparati, Barvni sistemi zaslona in druge industrije.

Kot dokazano, da je zanesljiv dobavitelj, prodajamo visoko kakovostne izdelke za LCD-prikazovalnike za nekatere obsežne elektronske proizvajalce z vsega sveta, kot so GE, Motorola, Philips, Itron. Danes Blaze Display zagotavlja LCD zaslone z merilnimi in brezžičnimi telefonskimi izdelki za proizvajalce GE in Motorola OEM. Naši izdelki so po vsem svetu in večina jih prodajajo na Japonskem, Ameriki, Eruope, Južni Koreji, Tajvanu, celinski Kitajski, jugovzhodni Aziji, Hong Kongu itd.

Vsi skupaj 73 inženirjev (od tega jih je 9 od raziskovalnih inštitutov ladij) v Blaze Display opremljeni z veliko izkušnjami na področju prikaza, ki nam pomagajo pri raziskovanju, razvoju, oblikovanju in proizvodnji od časa do časa, kar nam omogoča, da zadovoljimo naše stranke vedno spreminjajoče se potrebe kot tudi zavarovanje nas za dobavo visoko kakovostnih izdelkov LCD zaslon pri najnižjih stroških.

Z proizvodnimi viri in globino tehnologije, Blaze Display je dobro pripravljen za servisiranje vsakega kupca za izdelke LCD Display in v celoti izpolnjuje njihove zahteve glede zanesljivosti, kakovosti in konkurenčnosti. Program za zagotavljanje kakovosti se izvaja tudi na Blaze Displayu, v katerem je pridobila certifikat ISO 9001: 2000.

Skozi svoj urad Shenzhen, Blaze Display lahko vzdržuje tesne stike s svojimi strankami in se hitro odziva na svoje spreminjajoče se zahteve za specifikacije izdelkov in roke dobave. Prav tako lahko pošljemo pošiljke na kongresni osnovi, da dobro izpolnimo program za upravljanje kupcev.

Z močnimi in dolgoročnimi odnosi s strankami in drugimi partnerji v naši dobavni verigi načrtujemo in izvajamo prilagojene izdelke in stroškovno učinkovite rešitve v današnjem hitro globalnem poslovnem okolju.