Medcial naprava LCD prikazuje

Medcial naprava LCD prikazuje

Plamen prikaz izdeluje LCD zaslonov za medicinske tehnologije izdelkov, ki imajo visoko ločljivostjo in natančnost medicinsko slikanje sposobnosti. Podpira več informacij, zbiranje, ki se zahteva od medicinske monitorji za prikaz informacij v obliki jasno na sam zaslon...

Podrobnosti izdelka

Plamen prikaz izdeluje LCD zaslonov za medicinske tehnologije izdelkov, ki imajo visoko ločljivostjo in natančnost medicinsko slikanje sposobnosti. Podpira več informacij, zbiranje, ki se zahteva od medicinske monitorji za prikaz informacij v obliki jasno naprej a posamezen zaslon.

Medicinske naprave zahtevajo LCD slika na lesu z visoko kontrastno razmerje, ki se čitljiv v različnih svetlobnih pogojih: v okoljih z močno neposredni svetlobi, kot so kirurgija sobe in sobe v sili. Naše medicinske zaslon plošče so toge in šok odporni, tako sposobne, fizično vpliva v operacijskih dvoranah. Naši zasloni so sončno svetlobo berljivi in primerna za prenosne naprave, kot so ročni insulina krmilne naprave, multi-parameter monitor defibrilatorji, sili naprav in opreme za prvo pomoč. Naši izdelki so zanesljive in lahko delujejo dalj časa, ki se zahtevajo od opreme v klinični uporabi.

Čeprav vir energije te opreme je navadno baterije, naše LCD izvesti brez prekinitve 24/7 in imeti a veder, svež podoba. Naši so tudi šok odporni in imajo širok razpon delovne temperature. Oblikujemo prikaže z anti-odsevni površini (AR), ki omogoča osvetlitev z visoko moč potrebe nepotrebna.

Naše medicinske tip zaslon izložba truda in preprosto uporabite zdravstveni delavci. Capacitive tip zaslon lahko odzovejo na gole dotik prsta, medtem ko odporen tip zaslon se odzove na pritisk. Zasloni delujejo in odgovarjajo, ko stik z kazalne naprave, rokavica prst na roki ali golimi prsti.
Naše medicinske zasloni ne vsebujejo komponent, ki so škodljivi za zdravje, kot so živo srebro, in vsak od njih potrdi RoHs certificiranja.

Par:STORŽEV LCD izložba merska enota Naslednji:COG LCD izložba merska enota

Povpraševanje