LED Backlight izložba

LED Backlight izložba

V 21. stoletju, osvetlitev je doseči hiter razvoj in postopoma začel industrijsko fazo. Ko se je v primerjavi z CCFL, LED je očitno prednost na varčevanje z energijo. Kot eden najpomembnejših elementov v tekočih kristalov izdelki, LED osvetlitev tudi doseči hiter razvoj z...

Podrobnosti izdelka

V 21. stoletju, osvetlitev je doseči hiter razvoj in postopoma začel industrijsko fazo. Ko se je v primerjavi z CCFL, LED je očitno prednost na varčevanje z energijo. Kot eden najpomembnejših elementov v tekočih kristalov izdelkov, LED osvetlitev tudi doseči hiter razvoj z novo tehnologijo in nov proizvod sprosti neprekinjeno. Še posebej, je tržni delež LED (Light - Emitting Diode) je postopoma povečal. Nekatere izdelke, kot so prenosni računalnik, prikažete napravo in TV, ki so bili uporabljeni CCFL (Cold fluorescentnih katodo) osvetlitev, so bile spremenjene zaradi LED osvetlitev, od leta 2008.

V ozadju te industrijske revolucije, Blaze zaslon ustanovljen LED osvetlitev tovarne v provinci Jiangxi, Kitajska leta 2014, ki zlasti predvideva različne visok standard in dolgo življenjsko dobo osvetlitev Blaze zaslon LCD izdelkov.

V elektronski industriji, osvetlitev je neke vrste oblika svetlobe, ki se običajno uporablja za LCD izložba. Razlika med osvetlitev in prednja luč je, da osvetlitev osvetljuje iz strani ali na zadnji strani, medtem ko spredaj svetloba osvetljuje s sprednje strani. Oba se uporabljajo za povečanje osvetljenost v nizkih svetlobnih virov okolje in svetlost računalniški monitorji in LCD zaslona, s podobno osvetlitev zaslona CRT.

Osvetlitev je lahko kakršnokoli barvo; črno-beli tekočih kristalov običajno uporablja rumeno, zeleno, modro in belo osvetlitev. LED osvetlitev lahko izboljša delovanje barva LCD izložba.

Glavne prednosti LED osvetlitev so takole,

1. visoko svetlost. Svetloba ne bo padel tudi po uporabljen za dolgo časa. In ima tanjši telo in lepo obliko.

2. mehke barve, dobro za oči, ko združuje z LCD slika na lesu

3. varčevanje z energijo, okolju prijazno in nizko sevanja.


Par:Znak LCD izložba BCB1602-C01 Naslednji:Znak LCD izložba BCB1602-02

Povpraševanje