COG LCD izložba merska enota

COG LCD izložba merska enota

COG (čip na steklo) čip na steklo (COG) je flip chip lepljenje metoda, ki se uporablja za povezavo vzpostavite skupščine gole integriranih vezij (ICs) na steklo substrate neposredno z anizotropno prevodno Film (ACF). Smola IC udarci (odtis) lahko ukinile glede stranke '...

Podrobnosti izdelka

COG (čip na steklo)

Čip na steklo (COG) je flip chip lepljenje metoda, ki se uporablja za povezavo vzpostavite skupščine gole integriranih vezij (ICs) na steklo substrate neposredno z anizotropno prevodno Film (ACF). Smola IC udarci (odtis) lahko zmanjšati glede na zahteve kupcev (kontaktni smola steklo substrata). Ta metoda zmanjšuje območju skupščine do najvišje možne pakiranje gostoto, ki je še posebej pomembno, da oni uporaba to prostor varčevanja je ključnega pomena. Omogoča stroškovno učinkovito pritrditev voznik čipov, ker vključevanje flex PCB ni več potrebna. IC je vezan neposredno na steklo substrate in je primeren za ravnanje za visoke hitrosti ali visoko frekvenčne signale.

COG tehnologija je high-tech montažo metode, ki uporabljajo zlata udarec ali Flip Chip IC, in izvaja v najbolj kompakten aplikacije. Čip na steklo integrirana vezja so bile prvič uvedene z Epson. V flip-čip vgradnje, vezja ZP ni pakirano, vendar je nameščen neposredno na PCB, kot gole čip. Ker ni noben paket, vgrajena odtis IC mogoče minimirati, skupaj z zahtevano velikost PCB. Ta tehnologija zmanjšuje območju vgradnje in je bolj primeren za ravnanje za visoke hitrosti ali visokofrekvenčne signale.

COG se uporablja predvsem za gonilnik vira ICs v TFT zaslon tehnologije kjer se uporabljajo za LCD, plazma, črka e-črnilo, OLED ali 3D tehnologije. To je bistveno za potrošnika elektronskih izdelkov, kot so zvezki, tablete, kamer ali mobilnih telefonov s potrebo po majhnost in lahke komponente.

Prednosti:

Zelo ekonomično na velikost. Čip na steklo LCD moduli lahko tanka kot 2 mm.

Stroškovno učinkovito nad STORŽEV, še posebej v grafični LCD moduli, ker zmanjšuje število osebe ZP.

Bolj zanesljiv kot ZANKA zaradi TAB je šibkost v območju obveznic.

Slabosti:

COG se lahko uporabijo samo na določeni ravni resolucijo kjer vrstice niso preveč fino. Na zelo lep parcel COG težko preizkusiti, in kartico domišljavec prednostni pristop.

To lahko bolj stroškovno učinkovito, da uporabite kartico ali STORŽEV, če oblikovalec je povezati tipkovnice ali kazalec po zaslonu.

Aktivno področje je ne centered v oris vendar odmik, ker območja, kjer so vezij.


Par:Medcial naprava LCD prikazuje Naslednji:Dvigalo LCD zaslonov

Povpraševanje